Portfolio

Uitgaven waaraan ik meewerkte

boek De Vrede dienen - Gewetensverhalen - omslag

De Vrede Dienen

Gewetensverhalen

Voor opdrachtgever de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer interviewde ik een aantal gewetensbezwaarden. Het boekje dient als leidraad om het onderwerp (meer) bespreekbaar te maken.

boek Somthing Blue - Little Blue Wedding Book

Something Blue 

 

Little Blue Wedding Book Landgoed Groenendaal Heemstede geeft een boekje uit voor echtelieden in spe: als je de grote stap hebt gezet, wat komt er allemaal bij kijken om je huwelijksdag zo geweldig mogelijk te laten zijn? Locatie, bruidstaart, jurk, weddingplanner… etcetera. Dit boekje wijst je de weg. Ik deed de eindcheck voor alle mooie verhalen (productie: 7étoiles) 

 

boek Grote verhalen - omslag

Grote verhalen

 

60 verhalen van Aalsmeerders die op de een of andere wijze in het schrijversvak zijn beland. Samengesteld door Coq Scheltens.  

 

 

 

Schitterende Verhalen 

Atelier NW Heemstede maakt schitterende sieraden naar ontwerp. Het 12,5-jarig jubileum moest glanzen als een diamant. Denise van der Staaij (7etoiles) werd daarom gevraagd een dozijn schitterende verhalen te schrijven. Het ontwerp achter een sieraad heeft namelijk áltijd een verhaal… Ik mocht de eindredactie doen van dit juweel van een boekje.

 

 

 

 

 

 

boek 125 jaar Nieuwe Meerbode - omslag

125 jaar Nieuwe Meerbode

Al sinds 1888 een ‘huisvriend’ en informatiekrant die niet meer weg te denken is in Aalsmeer. Aan dit jubileumboek meewerken deed ik graag. 

boekomslag Edme Strauss

In Indië geboren

leven in twee verschillende werelden

Een mooi voorbeeld van een levensverhaal. Een dochter vindt een grote hutkoffer met daarin een dagboek van haar moeder. Te mooi en te belangrijk om het verhaal niet door te vertellen. Een levensverhaal schrijf je voor jezelf, je dierbaren of om anderen deelgenoot te maken van een verhaal dat uit het leven is gegrepen. 

“Alleen de juiste woorden snijden hout.”